FROM MEMPHIS TO NASHVILLE 

   

Met dit themafeest wordt u welkom geheten in de wereld van de vetkuiven en de petticoats.

Vele mensen denken nog met enige weemoed terug aan de vijftiger en zestiger jaren. Alleen al de vraag naar themafeesten,'sixties' items etc. is daar het levende bewijs van. 
Speciaal voor die mensen hebben wij ' From Memphis to Nashville' ontwikkeld. Een Countrysfeertje, aangevuld met een vleugje Rock 'n' Roll & Sixties.

Hoe was het ook alweer? Nostalgie voor jong en oud.
Er is Coca Cola en ' American Import Beer' in de specifieke  
Amerikaanse 'longbottles', uiteraard zijn er aan de bar ook andere drankjes verkrijgbaar.
Op het podium staat een formatie die alle originele hits van toen ten gehore brengt; Elvis, The Stones, Cliff en de Shadows, Bill Haley enfin u kent ze allemaal nog wel. Naast stevige Rock 'n Roll spelen zij ook lekkere dansmuziek in de Country stijl. 

                                   TIJD VOOR HET BUFFET

Terwijl uw gasten zich te goed doen aan culinaire verwennerij speelt de band rustige achtergrondmuziek.

Er hangt een ontspannen sfeertje met gedempt en het gekleurde  licht van de neons, de benzinepomp en originele Amerikaanse  verkeerslichten. 
Dit heeft een prachtig effect op de kleurrijke decorpanelen. 
Ineens is het stil in de zaal; de legende herleeft. 
Marilyn Monroe begint aan haar eerste act. 
Bent u de jive verleerd, geen nood onze dansgroep zorgt ervoor dat u binnen de kortst mogelijk tijd alle danspassen weer volledig onder de knie hebt. 
Wilt u een extra dimensie geven aan het feest; een team van ervaren kapper verandert uw gasten in echte 'Rockers' compleet met vetkuiven,bakkebaarden en de dames een suikerspinkapsel.
Optredens van een bekende artiest, catering in Amerikaanse stijl, Sixties karaoke, leg uw wensen bij ons neer en wij zullen trachten deze te verwezenlijken.

DECORATIE

Een uitgekiend decoratiepakket brengt u exact het sfeertje wat men in het Amerika van de jaren vijftig/zestig kan verwachten.

Decorset bestaande uit 2 stuks neonverlichting, Amerikaans verkeerslicht op voet, 3 Marilyn Monroe posters, verlichte wandgokkast, Amerikaans verkeerslicht ‘Walk – Don’t Walk’, rose kauwgomballenautomaat, Amerikaanse Tokheim benzinepomp (verlicht) en decorpanelen 20 meter.

Voor de meeste gelegenheden is dit een uitstekend basisprogramma.  
Voor grotere locaties of zijn er legio uitbreidingen mogelijk;

Uiteraard zijn er met betrekking tot het programma diverse variaties mogelijk. 
Wilt u uw feest opvrolijken met een bekende artiest of iets wat niet in deze opzet vermeld staat, wij zullen alles in het werk stellen om het voor u te verwezenlijken.

Voorts kunnen wij voorzien in o.a. sneltekenaars, table magic, mistery- en fakir showblokken etc.  
Alles geheel in de stijl en in het teken van het thema.

Om tot een gerichte offerte m.b.t. een totaalprogramma te komen hebben wij meer informatie nodig over o.a. de locatie, datum en tijdsduur van het evenement.

 

                             Graag bespreken wij met U de vormgeving van Uw feest.