Terry White Band


Terry White Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe Terry White Band dankt haar naam aan de artiestennaam van zangeres Gerry van Koot, Terry White, de muziek die de band zal gaan spelen is mix van Country en Rock & Roll.
De band heeft de eerste optredens inmiddels achter de rug en er staat een formatie die samen met u er de komende jaren een feest van gaat maken.

Terry White Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlTerry White maakte in 1987 haar TV-debuut in de "Soundmixshow" van Henny Huisman als Tammy Wynette.
Vanaf januari 1987 tot er met juli 2010 maakte zij deel uit van DIXIE ACES.
Haar stem brengt de USA Country-sound hoorbaar dichterbij, een stem die het tot haar recht komt in haar favoriete genres; Country en Rock and Roll.

TWB heeft een lekker in het gehoor liggend en dansbaar repertoire bestaand uit 50ís / 60ís Rock ín Roll en Countrymuziek. Ondertussen heeft de band een mooie reputatie opgebouwd en is een graag geziene gast in binnen en buitenland. Met succesvolle optredens in o.a. Schotland, BelgiŽ, Duitsland en Spanje staat de band garant voor een geslaagd evenement.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl