in English

CC Jerome’s Jetsetters


CC Jerome's Jetsetters te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlCC Jerome’s Jetsetters zijn een blues injected rock’n roll/rockabilly band uit Eindhoven/Geldrop met als frontman Jeroen van Gasteren, beter bekend als “CC Jerome”.

“CC Jerome” heeft veel ervaring opgedaan, vooral in Amerika, waar hij van 1997 tot 2007 heeft gewoond.
Hij heeft met veel bekenden in de blues en rockabilly scene gespeeld, waaronder Joe Clay, Billy Lee Riley, soul singer Barbara Lynn, Eddie Bond, Ray Campi, Lee Rocker, Pep Torres, Levi Dexter, The Specials etc.
CC Jerome's Jetsetters te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
“CC Jerome’s Jetsetters” hebben in maart 2009 hun eerste CD “Introducing” opgenomen, die op 31 mei 2009 gepresenteerd is op het grote “Screamin Rockabilly Festival” te Pineda (Spanje).
De CD is uitgebracht op het label van El Toro Records te Spanje, een label waar ook veel rock’n roll en blueslegendes hun CD hebben laten uitbrengen.
Zeer bekende artiesten zoals Gene Taylor op piano en Big Pete op bluesharp hebben hun medewerking verleend aan deze CD.
Recensies van de CD en de CD release party zijn o.a. te vinden op:
www.bluesbreeker.nl, www.boppinaround.nl en
www.bluesmagazine.nl

CC Jerome's Jetsetters te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHeel recentelijk nieuws is dat het nummer “Hot Rod Party”, het eerst eigen nummer van hun CD in Amerika gebruikt gaat worden voor een film, waarvan nadere details waarschijnlijk volgend  jaar bekend gemaakt zullen worden.

In 2010 werd weer een begin gemaakt worden met de nieuwe CD, waarop behalve Gene Taylor, ook Nick Curran en Guy Forsyth te horen zijn.

CC Jerome's Jetsetters te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlNaast een grote hoeveelheid aan optredens in café’s spelen ze ook geregeld op grote festivals.
In 2009:  Spanje (Pineda de Mar) op het grote Screamin festival (31 mei), op 11 augustus in Asten tijdens de zomeravondblues, op 29 augustus op het grote rockabilly festival in Frankrijk (Bethune), op 22 augustus op “Culemborg Blues” met Gene Taylor (piano) en Big Pete (bluesharp), op 26 september op het rockabillyfestival in Westerhoven (ook Met Gene Taylor en Big Pete) en op 28 november op het Jukejoint Jamboree festival te Westerhoven, samen met bluesheld Nick Curran. Ook op 27 november (DB’s te Utrecht), 29 november te Essen (Duitsland), 30 november te Ertvelde (België) en 4 december (zalencentrum Hoog en Droog te Geldrop) hebben zij samen met Nick Curran opgetreden.

Een van de absolute hoogtepunten in 2010 tot nu toe was het afsluitend optreden op vrijdag 16 juli op het “PEER BLUES FESTIVAL” te Peer. Naast festivals in Duitsland, Italië en Spanje spelen ze in 2010 ook nog op het grote Rhythm & Blues festival “RHYTHM RIOT” te Engeland (zie giglijst) !!
Voor 2011 staan al optredens gepland in La Palma en Canada.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310 
or mailto:
info@kwekel-evenementen.nl